Τι λένε τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα; από την αστρολόγο Ελίνα Σιδέρη

8:50 μ.μ.

Νέα ενότητα στο ιστολόγιο και δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα Ζώδια! Η αστρολόγος Ελίνα Σιδέρη θα είναι μαζί μας κάθε Δευτέρα να ρίχνει φως στα Άστρα μας! Να δούμε τι λένε για αυτήν την εβδομάδα;



Μια νέα εβδομάδα ξεκινά και τα πράγματα μπορεί να είναι γκρί για κάποια ζώδια αλλα η όμορφιά της καρδιάς και ένα χαμόγελο στα δύσκολα μπορεί να αλλάξουν πολλά!!!να έχουμε μια όμορφη και ζωντανή εβδομάδα φίλοι μου!!


ΚΡΙΟΣ....Την εβδομαδα που ερχεται ο Ερμης μπαινει σε αναδρομη τροχια στο ζωδιο του Τοξοτη.Εδω πρεπει να σε προειδοποιησω οτι αν σκεφτεσαι να κανεις ταξιδια μακρινα η στο εξωτερικο οργανωσου καλα για να ξεπερασεις εμποδια!!!!!!

ΤΑΥΡΟΣ...Θα σου ελεγα οτι ειναι μια πολυ καλη εβδομαδα για σενα γιατι το επικεντρο σου θα ειναι ο οικονομικος τομεας και ο προγραμματισμος που θα κανεις να προστατευσεις την τσεπη σου!!!

ΔΙΔΥΜΟΣ...Μηπως διακρινω καποια αναποφασιστικοτητα εκ μερους σου για πραγματα που σκεφτεσαι εδω και καιρο?Το καλο ειναι οτι μεσα απο συνεργασια θα φερεις αποτελεσμα!!!!

ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ....αυτη την εβδομαδα θα συνεχιστει ο φορτος εργασισς.ο Διας δημιουργει τριγωνη οψη με την Αφροδιτη και αυτο εχει θετικη χροια σε θεματα που αφορουν το σπιτι σου.

ΛΕΩΝ...Αυτην την εβδομαδα εχει να κανει με τον εσωτερο εαυτο σου και ολα αυτα που θελεις να κανεις.Βαζεις τα θελω σου μπροστα!!!!!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ...Μηπως εχει ερθει η ωρα να μεινεις λιγο μονη σου και να συγκεντρωσεις την σκεψη σου και τα συναισθηματα σου προς μια κατευθυνση?Γιατι με τον Ερμη σε αναδρομη τροχια στο ζωδιο του Τοξοτη θα εχεις πιεση και κακιστη επικοινωνια!!!



ΖΥΓΟΣ...Αυτη η εβδομαδα θα ειναι λιγο στρεσαρισμενη.Τα οικονομικα σου δεχονται πιεσεις,αλλα θελω να εισαι σε ετοιμοτητα να αντιμετωπισεις οποιδηποτε αρνητικη κατασταση.Με την Αφροδιτη να βρισκεται στο ζωδιο σου και να δημιουργει τριγωνη οψη με τον Δια,μπορεις να εισαι σιγουρος οτι τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου θα παρουν ανοδο!!!!!!!!!!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ....Εβδομαδα οικονομικων υποθεσεων θα ελεγα οτι ειναι αυτη,γιατι ειναι αναγκη να επιλυθουν οτιδηποτε προβληματα και εκκρεμοτητες υπαρχουν.Δεν ξεχναμε με τιποτα τον Κρονο που βρισκεται στο ζωδιο σου και οτι πρεπει να εχεις ευθυνη των πραξεων σου!!!!!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ.....Μην σου φανει παραξενο αν ο Ερμης σε βαλει στην διαδικασια αναζητησης ολων των προσωπικων επιλογων.Στο προσκηνιο σου παρουσιαζεται μια ευκαιρια!!!!!!


ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ....Η εκλειψη του Ηλιου που συμβαινει στον Σκορπιο επηρεαζει με πολυ θετικο τροπο τις αλλαγες που ερχονται στην ζωη σου.Παλια προσωπα αφηνεις πισω σου και νεα μπαινουν στην ζωη σου.Επαγγελματικα ευνοησε απο την Αφροδιτη αλλα πρεπει να κρατησεις λιγο χαμηλα τους τονους σου!!!!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ...Το καλο ειναι οτι αυτην την περιοδο μπορεις να θεσεις τους στοχους που σκεφτεσαι εδω και καιρο.Απο την αλλη εχεις εναν Δια και μια Αφροδιτη που σχηματιζουν τριγωνη οψη και αναβουν φυτιλιες στον ερωτικο τομεα και να σου δωσει την αισθηση οτι ξαναγεννιεσαι!!!!!!!



ΙΧΘΕΙΣ....Στο μυαλο σου υπαρχει ο τομεας καριερας και πως να τον αναδειξεις.Αυτην την εβδομαδα πρεπει με γρηγορο και εξυπνο τροπο για να μπορεσεις να στηριξεις αυτα που σκεφτεσαι!!!!!

Υ.Γ. στην σελίδα της αστρολόγου Ελίνας Σιδέρη θα βρείτε έναν διαγωνισμό που τρέχει με δώρο μία ανάλυση του του αστρολογικού σας χάρτη...πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.