''ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ'' της αστρολόγου Ελίνας Σιδέρη

9:46 π.μ.



ΚΡΙΟΣ...μην αναβαλεται αλλο θεματα επαγγελματικα που σας απασχολουν. Στον εργασιακο χωρο χρειαζεται υπομονη. Ευνοια την Κυριακη στον ερωτικο τομεα! 

ΤΑΥΡΟΣ...πρεπει να καταλαβεται τις συναισθηματικες σας αναγκες και να παρεται αποφασεις.Ανοιγονται καινουργια πραγματα στα επαγγελματικα απο την Κυριακη! 

ΔΙΔΥΜΟΙ...σε μεγαλη σκεψη θα σας βρει αυτο το Σ/Κ. Μαζευεται δυναμεις και κοιταται τι πρεπει να κρατησεται και τι να αλλαξεται! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ...ο Ερης στο ζωδιο σας βαζει σε διαδικασια να πραγματοποιησετε μεσα στο Σ/Κ καποιες ιδεες που ειχατε απο καιρο. Αλλαγες θα σκεφτητε στο χωρο του σπιτιου! 

ΛΕΩΝ...αυτο το Σ/Κ θα σας αγχωσουν οικονομικα θεματα.Καινουργια επαγγελματικα ξεκινηματα θα σας δωσουν την ευκαιρια να σκεφτητε διαφορετικα! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ...δυνατους και σιγουρους θα σας βρει το Σ/Κ σε οτι εχει να κανει με επαγγελματικα θεματα. Προσοχη θελει να μην επιρεαστητε απο τους γυρω σας! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ...οι υποχρεωσεις σας πολλες,αλλα αυτο το Σ/Κ θα υπαρξει ομως ενα ατομο που θα σας βρει λυσεις! 

ΤΟΞΟΤΗΣ...οικονομικα θεματα θα σας απασχολυσουν φιλοι μου αυτο το Σ/Κ, αλλα δεν θα σας λειψουν ομως και οι βολτουλες! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ...οικογενειακα θεματα θα συζητηθουν μεσα στο Σ/Κ με δικα σας προσωπα.Καποιος εμφανιζετε απο το παρελθον και σας βαζει σε διαδικασια σκεψης! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ...θα υπαρξουν ατομα απο την οικογενεια σας που θα σας δωσουν λυσεις σε οικονομικα θεματα και θα σας κανουν να εισται καλυτερα! 

ΙΧΘΥΣ...ευνοια σας δινει ενα ατομο που παιζει σημαντικο ρολο στην ζωη σας.Τακτοποιειτε οικονομικα και νομικα θεματα!



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑ LIKE ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!
http://www.facebook.com/LReginaDellAstrologiaEBasilissaTesAstrologias


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.