ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ της αστρολόγου Ελίνας Σιδέρη

12:13 μ.μ.



ΚΡΙΟΣ

Αν και θα πρεπει να κανετε αυτο το Σ/Κ συναισθηματικα ξεκαθαρισματα ,παρολα αυτα ομως θα ζησετε στιγμες χαλαρωσης με προσωπα που αγαπατε..

ΤΑΥΡΟΣ
Με νευρακια και ψηλοανατροπες σας βρησκει αυτο το Σ/Κ. Διατηρηστε την ψυχαιμια και τα νευρα σας για να μην ξεσπασειτε σε λαθος ατομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετη διασκεδαση και εντονο φλερτ σας περιμενει αυτο το Σ/Κ. Χαλαρωστε και απολαυστε την ευκαιρια που σας δινετε να εκπληρωσετε καποιες επιθυμιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανανεωση σας βγαινει μεσα απο μια μετακινηση που θα κανετε μεσα στο Σ/Κ. Προσπαθηστε να μην κανετε απαισιοδοξες σκεψεις και μην παρετε βιαστηκες αποφασεις.

ΛΕΩΝ
Αυτο το Σ/Κ θα λαμπετε απο γοητεια .Χαλαρωνετε επιτελους και λειτουργιτε ποιο αυθορμητα.Χαρα περνετε απο μια επυθημια που γινετε πραγματικοτητα,χαμογελαστε και γλεντησετο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με ανθρωπους που αγαπατε σας βρησκει αυτο το Σ/Κ. Διασκεδαστε και ριξτετο εξω.Αφιερωστε χρονο για τον εαυτο σας και καντε επιτελους πραγματα για εσας γιατι πραγματικα το εχετε αναγκη.

ΖΥΓΟΣ
Ειναι φανερο οτι σας προβληματιζουν ολες οι δυσκολες καταστασεις που υπαρχουν γυρω σας. Αισθανεστε μονοι σας και οτι δεν υπαρχει ανταποκρηση απο κανεναν γυρω σας.Οχι και τοσο ευχαριστο το Σ/Κ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπαρξουν καποιες καθυστερισεις ,ομως θα εκπληρωθουν οι προσδοκιες σας.Δημηουργικο λοιπον το Σ/Κ γεματο ανανεωση και διασκεδαση με αγαπημενα προσωπα απο το παρελθον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπεροχο Σ/Κ αυτο φιλοι μου,θα περασετε καταπληκτικα.Κανετε πραξη οτι εχετε βαλει στο μυαλο σας, επισεις μπαινουν σε ταξη και επαγγελματικα θεματα που σας απασχολουσαν εδω και καιρο..

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ
Προσπαθηστε να κλησετε εκκρεμοτητες που εχετε στα οικονομικα σας.Λυση θα βρεθει για καποιο προβλημα που αντημετοπιζετε ςδω και καιρο.Αισθηματικα ευνοηστε πολυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ευχαριστη εκπλιξη στα αισθηματικα σας θα σας κανει να λαμψετε απο ευτυχια.Θα ζησετε μια περιοδο γεματο ερωτα και παθος. Αρχιζουν και εξελισονται πολυ θετικα ολα γυρω σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτο το Σ/Κ θα σας δωσει την ευκαιρια να διασκεδασετε και να αφησετε δισαρεστα θεματα πισω σας. Ομως προσοχη σε σχεσεις που δεν ειναι αξιες εμπιστοσινης.Σκεψου λιγο ποιο συγκρατιμενα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.