2014...here we go

6:29 μ.μ.

Το 2014 ήρθε μεγαλοπρεπές όπως έρχεται συνήθως κάθε νέο έτος. Το υποδεχόμαστε με χαρά και αισιοδοξία μήπως και όντως είναι πιο τυχερό και πιο αισιόδοξο από το προηγούμενο. Το οποίο προηγούμενο, το ξεχνάμε αμέσως, σαν να μην υπήρξε, σαν να μην θέλουμε να το θυμόμαστε.

Και σίγουρα θα υπάρχουν λόγοι που το παλιό έτος θα θέλαμε να το σβήσουμε από το μυαλό μας. Όμως, όπως κάθε τι, έχει και τα καλά και τα άσχημά του, τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι γίνονται για κάποιο λόγο κάθε φορά, άσχετα εάν δεν το αντιλαμβανόμαστε άμεσα, παρά μόνο μετά από αρκετό ίσως καιρό. Τα θετικά όμως, συνήθως τα έχουμε αποτυπώσει σε φωτογραφίες με οικογενειακές στιγμές ή με φίλους, ή αναμνήσεις που δεν μπορούν να αποτυπωθούν πουθενά αλλού εκτός στην καρδιά στο μυαλό και στην ψυχή.

Άλλοτε ομολογώ πως το νέο έτος το υποδεχόμουν με όλες τις φανφάρες και τις επισημότητες. Φέτος με βρήκε να κοιμάμαι μαζί με τα παιδάκια μου. Πλέον η αλλαγή ενός αριθμού δεν σηματοδοτεί τίποτα παραπάνω από το προφανές. Άλλος ένας χρόνος πέρασε και ένας νέος ήρθε. Άντε και για να ικανοποιήσω τους πιο ενθουσιώδες, όντως και εγώ κάνω -ή προσπαθώ να κάνω- νέα σχέδια, να βάλω νέους στόχους, να βελτιώσω πράγματα σε οποιοδήποτε επίπεδο, και πάνω από όλα να μην ξεχάσω όλα όσα έμαθα τον χρόνο που πέρασε! Είτε καλά είτε άσχημα!

Όπως και να το κάνουμε εμπειρίες είναι όλα στην ζωή. Στο χέρι του κάθε ενός είναι πως θα τα γυρίσει όλα υπέρ του. Ειδικά τα άσχημα!

Ευχή;
Υγεία πάνω από όλα!

Φιλιά σε όλους σας!


2 σχόλια:

  1. ως μία από τις καταχωρήσεις που ξεχώρισαν για την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου. Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση "ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ". Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την προτίμησή σας και ευχόμαστε τα καλύτερα!! ^_^

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.