''Ρώσικο σουφλέ''

Μια νέα συνταγή αυτή την εβδομάδα!! Ένα διαφορετικό σουφλέ, σαν ρώσικη σαλάτα στο φούρνο. Γιαυτό το ονομάσαμε κι έτσι... ''Ρώσικο σουφλέ'' λοιπόν !!!
Εύκολη,απλή και κατάλληλη για τα μικρά μας, που συνήθως αποφεύγουν τα λαχανικά... Δοκιμάστε τα με αυτό τον τρόπο και σίγουρα θα ξετρελαθούν!!!



Υλικά


1 στήθος κοτόπουλου
2 μεγάλες πατάτες
4 καρότα
1 κούπα αρακά 
1 δόση μπεσαμέλ
τριμμένο τυράκι
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση


Βράζουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά μας (χωριστά το καθένα) και κατόπιν τα ψιλοκόβουμε. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα πυρέξ,ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι,τριμμένο τυρί και την μισή μπεσαμέλ και ανακατεύουμε καλά. 'Επειτα, προσθέτουμε από πάνω την υπόλοιπη μπεσαμέλ και ρίχνουμε μπόλικο τριμμένο τυράκι....


Ψήνουμε το σουφλέ μας στους 250 βαθμούς, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι τυρί σας αρέσει (εμείς βάζουμε κασέρι και γραβιέρα). Ακόμη ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα λαχανικά (όπως το καλαμπόκι που βάλαμε εμείς) αλλαντικά ή ότι άλλο σας αρέσει. 
Άλλωστε η μαγειρική θέλει φαντασία!!!

'' Καλή σας όρεξη''



4 σχόλια:

  1. Ποια μικρά;Για μένα θα κάνω ολόκληρο το πυρέξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είπες τώρα... Τρελαίνομαι για την ρώσικη, λες αυτό να μην μου αρέσει;;; χιχιχιχι ;) Ωραια εναλλακτική και για καθημερινό φαγητό!! Καλώς σας βρήκα κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ελεάνα!!! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε αυτή η παραλλαγή!!! Αναμένουμε εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις!!!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.